Going Banana

Going Bananas, soms ook wel ‘Go Bananas!’ genoemd, is een vermakelijke, kleurrijke online gokkast met een RTP van 96,9%. Het spel speelt zich af in een boomhut in de jungle, vol ondeugende aapjes, sappig fruit en glinsterende edelstenen. 

De knoppen

Voordat je aan je jungle avontuur kunt beginnen moet je je inzet plaatsen. Deze inzet kun je aanpassen met de ‘Level’ en ‘Coin Value’ knoppen. De overige knoppen zijn gelijk aan de meeste gokkasten. Met de middelste ‘Spin’ knop laat je de reels draaien. Met ‘Auto Play’ kun je de reels meerdere keren achter elkaar laten draaien zonder onderbreking. Met ‘Max Bet’ draai je de maximale inzet.

 

De symbolen

In plaats van een enkel Wild symbool, zoals de meeste gokkasten hebben, bevat dit spel vijf wilde aapjes: een gorilla, een orang oetan, een baviaan, een hoelman en een spookdiertje. Wanneer een van deze aapjes op de reels verschijnt, kan hij zowel zichzelf als een naastgelegen symbool in een Wild symbool veranderen. Wanneer een aapje in een Wild symbool veranderd krijgt hij een banaan.

De overige symbolen in de Going Bananas video slot bestaan uit fruitstukken, diamanten en andere schatten die de aapjes in de jungle hebben gevonden. Ook deze symbolen kunnen heel lucratief zijn; zo scoor je bij vijf diamanten op een actieve winlijn een jackpot van 700 credits!

Wil jij ook Going Bananas spelen?

Wij hebben alvast een selectie gemaakt van betrouwbare aanbieders die deze leuke video slot beschikbaar hebben gesteld. Kies een aanbieder, registreer je op de website, doe een storting en duik de jungle in voor een spannend avontuur!