Thunderstruck

Thunderstruck is een spannende gokkast met vijf reels en een RTP van 96,1%. Het spel draait om het mythische personage van Thor, de God van Onweer. En het is ook online te spelen!

Hoe werkt deze gokkast?

Voordat je aan je Thunderstruck avontuur kunt beginnen moet je inzetten. Je kunt ook het aantal winlijnen instellen onder de optie ‘Select Lines’. Door op de ‘Spin’ knop te drukken start je het spel. Wil je maximaal inzetten, dan druk je op ‘Bet Max’ – de reels gaan dan meteen draaien. Wil je meerdere keren zonder onderbreking draaien, dan kan dat door op ‘Expert’ en vervolgens op ‘Auto Play’ te drukken.

Welke symbolen heb je in Thunderstuck?

De verschillende symbolen op de reels zijn uiteraard geïnspireerd door de Noorse mythologie; zo heb je Thors hamer, zijn kasteel, een gouden staf en een gouden hoorn. Deze symbolen zijn aangevuld met de 9, 10, J, Q, K en A symbolen. De afbeelding van Thor zelf is het Wild symbool van het spel; hiermee kun je je winsten verdubbelen! Thor is tevens in staat om andere symbolen te vervangen en zo winnende combinaties te vormen (met uitzondering van het Scatter symbool). Weet je vijf keer het symbool van Thor te krijgen, dan win je maar liefst 10.000 credits. De hamer van Thor is het op één na hoogst betalende symbool in Thunderstruck; wanneer je vijf van deze symbolen op een winlijn krijgt wordt je payout 750 keer vermenigvuldigd. Er zitten overigens nog veel meer leuke features in deze gokkast ingebouwd, waaronder een Gamble spel en een Bonus spel. Die kom je vanzelf wel tegen!

 

Ben je helemaal fan van Thunderstruck? Probeer dan ook eens de Thunderstuck II gokkast!